Przyprawa włoska mające w 100% włoski smak .
Włoskie przyprawy znana aktualnie jest na całym świecie i chyba nie ma takiego miejsca na świecie , którym to ona nie byłaby tak popularna.
Można ją znaleźć praktycznie w każdym sklepie, czy markecie oraz straganie na bazarze.
Przyprawa w 100% naturalna
Przyprawa ta przede wszystkim jest świetnym rodzajem dodatku, będącego dodawanym do pizzy. Co więcej, od wielu lat jest obecna ona w daniach tylko typowo włoskich.
Pochodzi z Włoch południowych, gdzie ulokowane są jej największe plantacje. Jest ona specjałem, drogocennym detalem takich dan/ potraw: jak specjał tradycyjny- sos boloński, sos włoski, makarony i zupy włoskie, czy słynnej jajecznicy oraz wielu innych tradycyjnych dań obecnych we włoskiej kuchni.
Ziele włoskie -jej cecha narodowa Włoch
Przyprawa włoska jest produktem, którego na nazwa odnosi się bezpośrednio do zioła włoskiego. Zioło te występuje ono w głównej, inaczej -największej zawartości tego produktu.
produkowana jest ona zawsze na bazie zioła włoskiego bez znaków i substancji konserwujących w postaci glutaminianu sodu sztucznych barwników czy innych konserwantów mających za zadanie przedłużyć jej świeżość, a także dłuższą trwałość na tle innych przypraw w innych kuchniach świata.
Jej slandiiem jest bazylia, czonsek, cebula, ziele włoskie.
Pochodzi z Włoch południowych, gdzie ulokowane są jej największe plantacje. Jest ona specjałem, drogocennym detalem takich dan/ potraw: jak specjał tradycyjny- sos boloński, sos włoski, makarony i zupy włoskie, czy słynnej jajecznicy oraz wielu innych tradycyjnych dań obecnych we włoskiej kuch ni.
włoskie przyprawy
Najnowsze komentarze